Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2008

Ξεκινωντας...

....αυτο το βλογ, ενημερωνω οτι εδω μονο πολεμο μισους και χολης θα δεχθω. Οτιδηποτε αλλο καλοπροαιρετο και γουτσου γουτσου θα τρωει ινσταντ Χ.
Παιζω και ακουω death metal και ευχομαι ολοι μου οι γνωστοι να μπουν εδω και να αρχισουν να σπερνουν χολη για οποιονδηποτε μπασταρδο τολμαει να αγγιζει εστω κι ενα χιλιοστογραμμαριο απο το ψυχικο τους βαρος.
Θεμα συζητησεων τα παντα. Εγωισμος, ψεμα, κτητικοτητα, σκατοψυχια, μη εκτιμηση, φαλοκρατισμος, μισογυνισμος, φεμινισμος, μισανθρωπισμος, κομπλεξ, ψυχολογικα προβληματα, σεξουαλικα προβληματα, κυνισμος, επιθετικοτητα, ναρκωτικα, ξυδια, καταχρησεις γενικα, τηλεοραση, "φιλοι", "σχεσεις", γυναικες-αντρες το νου σας εδω θα ακουστει το λεκτικο death metal.
Kαι μιας και λεμε για death metal οποιος εχει κατι να πει απο νεα κτλ ή να προτεινει κανα δισκακι ή να πει για ενα γαματο live που πηγε, δεκτο.
Καλη αρχη!

Α ναι!!! Δεκτα ολα εκτος απο χριστοπαναγιλικια γιατι καποιοι ειναι τελειως σκατοφλωροι και παιζει να πιαστουν απο αυτο για να με κλεισουν...

3 σχόλια:

Tou poutana o gios egine kori είπε...

Πολύ καλή αρχή εύχομαι σ αυτό το αξιόλογο βλογ σκατοψυχίας!
Για ακόμι μια φορά ο λόγος θα πάρει μόρφη και λέξεις μέσω του Διαδυκτίου... να ναι καλά αυτή η μαλακία! Ένα μεγάλο γαμώ το χριστό σας θέλω να στείλω προς την Ελ. Ασ. που γαμιούνται ασύστολα...σκουπίδια!

Και ένα γαμώ τη παναγία προς όλους τους κομπλέξικους πούστηδες με κρίσεις προσωπικότητας...γαμήστε γιατί χαθήκατε ρε! Έστω σε μπουρδέλο, για σας τα κάνανε εξάλλου!

Και για να κλείσω το πρώτο σχόλιο φωτιά στις εκκλησίες, να πεθάνετε όλοι σας!

Με μίσος!

Specialk είπε...

Καλή αρχή μπρο.Σκατά στη μπατσαρία.Ξυπνάτε πρόβατα από το ματριξ σας, σκατοβολεμένοι, φερέφωνα ηλιθιότητας και ανισορροπίας.Κορίτσια αφήστε τα λούσα και πιάστε καμιά πούτσα.
Όσο για τους αδελφούς "χριστιανοδήθενς και τρίθενς"....Με τη βοήθεια του Χριστού θα σας γαμήσουμε την παναγία

Specialk είπε...

Κατ'αρχήν εις υγείαν....Μιας και επιτρέπεται να μιλάμε για ναρκωτικά να αναλύσω τα εξής :PPPPPP
1.Εξουσία [Cocaine]: Παραισθησιογόνο, σε κάνει να βλέπεις μέχρι τα όρια της γυάλας, νομίζεις ότι έπιασες το θεό από τ'αρχίδια και ότι μπορείς να γαμάς όποιον, όπου και όποτε γουστάρεις. Χάνεις την αίσθηση της ευθύνης.Χειρότερη εξουσία η ανάληψη θέσης "υπευθύνου" και φυσικά...το μουνί.
Αντίδοτο: Φανατική απόκτηση & ανάλυση VCD με θέμα "Μέλισσες Κυφήνες:Το μόνο ζώο που το δικαιούται εκ φύσεως"
2.Τηλεόραση [Ecstasy]: Άκρως επικίνδυνο,συγκαταλέγεται στα σκληρά, προκαλεί μόνιμες βλάβες που σε ακολουθούν για μια ζωή και φτιάχνουν μια γαμάτη σαλάτα συναισθημάτων όπου αγαπάς –πηδάς –συμπονάς –απογοητεύεσαι -πληγώνεσαι-μισείς και εκδικείσαι μέσα σε λιγότερο από 1 ώρα ή 6 απανωτά ζάπινγκ. Οι μάζες που ασθενούν συμπεριφέρονται όπως με τη γρίπη, άμα «πλησιάσεις πολύ κοντά» κολλάς, κανείς δεν ασχολείται ποτέ μαζί σου μιας και γιατί να ασχοληθεί;Θα δει και αυτός/ή λίγο τηλεόραση…. Χρησιμοποιείται κατά κόρον από τους ξετρελαμένους με το ναρκωτικό 1.Χειρότερη τηλεόραση...το 90% όπως πχ reality με δίποδα ζώα, και τσόντες με σενάριο όπου πρωταγωνιστεί...το μουνί
Αντίδοτο: Βγαίνεις στο δρόμο φωνάζοντας "Ελευθερώστε τον Μπομπ τον Σφουγγαράκι, κάτω το ΕΣΡ και οι φασιστικοί του μηχανισμοί και έλεγχοι.Δημοκρατία με λογοκρισία δεν υφίσταται.Άμα βγεις στο δρόμο μπορεί να μιλήσεις και με κάνα άνθρωπο. Χρησιμοποιείς την Τηλεόραση για το αντίδοτο του ναρκωτικού 1.Θα χρειαστείς και VCD Player
3.Σχολείο[Crack]: Προκαλεί σοβαρότατες βλάβες γιατί στον πάτο:"Έτσι σου έμαθαν...". Πλασάρεται στην πιάτσα από τους εθισμένους στο ναρκωτικό 1 όπως τους βολεύει για να συνεχίσουν τη χρήση τους. Προλαμβάνεται μόνο σε περίπτωση που έχει απομείνει έστω και λίγη φαιά ουσία στον εγκέφαλο του ασθενούς.Απότομη επαναφορά μπορεί να έχει ως συνέπεια να καταφύγει ο ασθενής στο ναρκωτικό 1. Πιθανό «βόλεμα» ως δημοσίου υπαλλήλου και λίγο από το ναρκωτικό 2.
Αντίδοτο: Καταλήψεις με αιτίες αντί για δικαιολογίες. Αναφορά στη λέξη συμβιβασμός μόνο στην γκόμενά σου\
4.Πατρής –Θρησκεία[Heroin]: Όσο μεγαλώνεις μεγαλώνει και η δόση από τους εθισμένους στο ναρκωτικό 1.Δημιουργεί εγκεφαλική σήψη σε σημείο που θα πέθαινες για αυτό, όταν αυτό είναι απλά…ναρκωτικό.
Αντίδοτο: Αφήνεις ΜΙΑ εκκλησία σε κάθε νομό και πολύ είναι. Εναλλακτικά για κάθε εκκλησία χτίζεις και από ένα ναό για κάθε υπαρκτή θρησκεία να δούμε ποιος είναι καλύτεροςppppp.
ΥΓ:Εμένα άσε με στον κόσμο το δικό μου, φτιάξε τη μοίρα σου και εγώ το τρίφυλλό μου