Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2008

Εγωιστική Ανουσιότητα - Σάπια πρότυπα...Trilogy
Pt.II
Πλεον δεν καταλαβαινω γιατι μπερδευοντε μερικοι και δεν καταλαβαινουν ποτε καποιος ειναι σωστος και οχι τσατσος. Ναι υπαρχουν και οι τσατσοι που παιζουν καλα το ρολο τους. Αντρες γυναικες. Ιδιοι μπασταρδοι σκατοψυχοι ειναι. Απλα η γυναικα δεν ξερει να κρυφτει καλα οπως ο αντρας. Ειναι κτητικο ζωντοβολο και ουτε αυτο δε μπορει να κανει. Και μιας και λεμε για γυναικες - σκατοψυχια - κτητικοτητα - "σχεση" - ψυχολογικα προβληματα...
Αυτα που ισχυουν στην περιπτωση ενος κολλητου, φυσικα ισχυουν και στην περιπτωση μιας τυπισσας/τυπου που πουλαει σχεση. Μπλα μπλα κανεις κατι επειδη το θες και οχι επειδη πρεπει κτλ κτλ μη τα ξαναλεμε. Αλλου ειναι το ζητημα. Νταξει ολα αυτα και νταξει οτι δεν περιμενεις τιποτα. Εννοειται δεν περιμενεις τιποτα απο μια γυναικα ετσι ωστε να εισαι φουλ συγκεντρωμενος σαυτο που θες να δωσεις. Αλλα βοιδι ξυπνα και δες αν ειναι ο αλλος ειναι τσατσος πριν τη φας. Αν ξερει να εκτιμαει αυτα. Δε χρειαζεται να κανει κατι για να δειξει οτι εκτιμαει. Το καταλαβαινεις απο μονος σου. Και οταν καταλαβεις οτι εκτιμαει αραξε βλημα. Εισαι ελευθερος να απολαυσεις ρε βλημα. Προσεχε ομως βλημα κυκλοφορουν σαπιες και σαπιοι. Ξευτιλες σκουπιδια που δε τους νοιαζει τιποτα παρα μονο η παρτη τους. Τσατσοι, που λεγαμε, που οταν ερθει η στιγμη να σκεφτουν την παρτη τους για αλλη μια φορα δε θα σκεφτουν τιποτα παραπερα. Εχω δει κι εχει δει ο καθενας διαφορα. Αλλοι γαμιουντε μεταξυ τους ολη η παρεα με φυσικα επακολουθα μπουνιες και ανουσιοτητα. Αλλοι εχουν σεξοπροβληματα για χρονια και ξαφνικα οταν χωριζουν η βρωμα τα λυνει αυτοματα με αλλο τυπο. Αλλοι παλι χωριζουν και γαμιουντε η γκομενα με γνωστο του πρωην της, αλλοι εχουν μια γαματη σχεση οπου ο γιωτας που λεμε δεν εχει παρει γραμμη οτι η γκομενα ξεσκιζεται με αλλο τυπο στην πρωτη ευκαιρεια κατ'επαναληψη, αλλοι παλι το αντιθετο και αλλοι φοβουμενοι επειδη ειναι φλωροι οτι δε θα ξαναβρουν καμια γυναικα καθοντε και τρωνε στη μαπα οτι σαπιλα βρεθει μπροστα τους. Και το αντιθετο. Kαλο θα ηταν ολοι να φυλανε τους δικους τους απο ολα αυτα τα σκατα που κυκλοφορουν. Το παιζουν φιλοι/ες αλλα στην πραγματικοτητα παντα το μυαλο τους ειναι στη μαλακια και στη πουστια. Τσατσοι που οταν μιλησει το κατω κεφαλι/τρυπα, θα σε σκισουν για πλακα. Δε θα σε σεβαστουν. Ειναι μπασταρδοι. Και οταν ερθει η ωρα να τους αντιμετωπισεις δρουν σα να μη συμβαινει τιποτα. Γιατι να πας μεσα για φονο? Αφου ειναι σαπιοι. Κι εσυ εισαι ευαισθητουυυυλης μωρε. Βλημα εισαι που δε βλεπεις οτι σε κρεμανε σα δουλο καθε μερα. Δουλος... Του μουνιου και του εγωισμου. Δουλα... Της πουτσας και του παρτακισμου. Ετοιμοι με τα εργαλεια στο χερι να σου βγαλουν την ψυχη και να στη δωσουν να τη φας.
Μη τους αφησεις ειναι μπασταρδα κακοβουλα σκουπιδια. Κανε ενα βημα πισω παρατηρησε τους και δες ποσο μπασταρδοι ειναι. Αν θες να ασχοληθεις καντο. Ισως γαμηθεις χειροτερα. Αν θες εκδικηση καντο. Ισως γαμηθεις χειροτερα. Θες μια συμβουλη? Καντο. Απλα πρωτα παρε το χρονο σου και μαζεψε τ'αρχιδια σου. Μολις εισαι ετοιμος επεστρεψε σαν ενας που εχει συγχωρεσει και γαμησε τους την ψυχη για παντα, απλα αυτη τη φορα εσυ θα εισαι αυτος που δε θα νιωθεις τιποτα παρα μονο εκσταση.
Απο την αλλη εχεις συγχωρεσει? Απλα γραφτους στ'αρχιδια σου μια για παντα γιατι ειναι τοσο μεγαλα και ολοστρογγυλα μηδενικα που παντα θα σερνοντε στη λασπη και θα μοιραζουν σαπιλα σ'αυτους που καταφερνουν να ξεγελανε ή ακομα χειροτερα σαυτους που τους αγαπανε. Γιατι μερικοι ειναι τοσο βληματα που πεφτουν στη λουμπα και μοιραζουν εκτιμηση και αγαπη σε τετοια αποβλητα που ο μονος τους ουσιαστικος σκοπος ειναι να μας δειχνουν μερα με τη μερα ποσο καλυτεροι ειμαστε απο αυτους.

1 σχόλιο:

Specialk είπε...

Το μουνί είναι εξουσία.Και τα 2 είναι γλυκά....Γκόμενες που μία σ'αγαπάνε, μια σε λατρεύουνε μα πρώτα σε ξεχνάνε.Επιλέγουν τους καταλληλότερους τρόπους ώστε στο τέλος να τις αποκαλούμε πουτάνες.Μπλέκουν με "φίλους" σου,γνωστούς δίχως δεύτερη σκέψη.Έχουν πάντα έτοιμο κάποιον στην αναμονή.Θέλουν προστασία, αγάπη και προδέρμ.Σου βγάζουν τις χολές τους για όλες τις "φίλες" τους, σου γαμάνε την ψυχολογία με τα ψυχολογικά τους και στο τέλος η χλέπα είναι διάφανη για να λάμπει μόνο η δική τους βρωμιά.Με απίστευτο θράσος αλλά τι να κάνεις που δεν βαράς γυναίκες...Φλωράντζες που νομίζουν ότι είναι κάποιοι όταν γλύφουν ότι έχεις φτύσει, που τις κάνουν "φίλες" τους.Χαχαχαχα!!!Δε ντρέπεστε..Τι θα πεί η μαμά σας άμα το μάθει?Ότι δεν μπορείτε ούτε να γαμήσετε και γίνεστε και φίλες?Έρμαια του μουνιού με τον πάτο φυσικό σας περιβάλλον,ανίκανοι ακόμα και να τις πιάσετε γκόμενες.Γελοίοι,φουστανοσκυλάκια.
Σας δουλεύουνε για την καβάτζα. Το αμαξάκι του μπαμπά σας, την παρέα σας για να δείχνουν ότι σέρνουν πίσω τους κάποιον.Να ανοίξουν τον κύκλο τους, να γνωρίσουν και άλλα σκυλάκια κι άλλους σκλάβους, να τους ικανοποιούν τα προβλήματά τους, γιατί από σεξ...δεν μπορείτε για αυτό και συμβιβάζεστε με τη φιλία τους..Συνεχίστε με αυτόν τον ρυθμό ξεπεσμένοι και που ξέρεις...μπορεί κάποτε να δανιστείτε και τα στριγκάκια τους ppppppp