Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2008

Underground

1o θεμα ξυλοφορτωματος:
Η Ελληνικη Underground σκηνη...
Τα ξευτιλικια που πρεπει να περιγραφουν εδω δεν εχουν τελειωμο. Συνοπτικα...
Η Ελληνικη σκηνη στηριζεται κατα κορον στη λιμουτσια, στα κονε, στο ποσο γνωστος εισαι κι αυτη η κωλονοοτροπια ξεκιναει απο τα παλια χρονια στο σχολειο ακομα. Ποιος δεν εχει δει παιδια που προσπαθουν να πανε τη μπαντα τους μπροστα....
Και ποιος δεν εχει δει μπαντες να καταστρεφοντε ενω εχουν να παρουσιασουν καλο υλικο. Απο την αλλη...
Ποιος δεν εχει δει σκουπιδια και σκατα να βγαινουν στην επιφανεια. Και μπαντες σκατα, αμπαλες που απλα ακολουθουν το γαμημενο κυμα της εποχης και παιζουν. Α ναι αυτοι εχουν περισσοτερους γνωστους, επισης ειναι αρκετα γνωστοι στο νετ με πολλα friends και αλλα τετοια αρχιδιλικια. Παρακαλουντε οι ξευτιλες οπως μαθουν να παιζουν πρωτα. Ρωταγα θυμαμαι καποιο μελος απο καποια μπαντα αν ψηνεται γιαυτο που παιζει. Εννοειται δεν ηξερε να απαντησει αν γουσταρει πραγματικα ή οχι. Αλλα ομως απο κατω, για εκεινο το live υπηρχαν πολλα κοριτσακια (απο τη σχολη προφανως) που περιμεναν να δουν τον ωραιο του σχολειου να παιζει κιθαριτσα. Ε αντε γαμηδια κι εσυ ωραιε κι εσεις κοριτσοπουλα. Αυτο φυσικα ειναι ενα ανουσιο παραδειγμα και δε λεει μια μπροστα σ'αυτα τα σκατα που παιζουν γενικα. Εδω θα δεις εχθρα για τον ταδε κιθαριστα επειδη καποια στιγμη σου γαμησε τη γκομενα ενω ειχατε χωρισει. Εδω θα δεις κακεντρεχεια για μια μπαντα η οποια παιζει γαμω και πολυ πιο γαμω απο αλλους. Επειδη απλα παιζει καλα. Και μην ειστε βλαμμενοι. Τα χω δει λεμε. Εδω θα δεις μπαντες που στα λογια τσακιζουν κωλους κι οταν ανεβαινουν στη σκηνη ανακαλυπτεις πως ουτε τον ηχο τους δε μπορουν να φτιαξουν. Θα δεις "μουσικους" να συζητανε σε φορουμς για τον 15000 εξοπλισμο που χρησιμοποιουν και τους ενισχυτες τους γαμησε με 5000 το κεφαλι, ενω ξαφνικα ανεβαινουν στο γαμωσανιδι και δεν ακους μια γαμημενη νοτα επειδη ειναι πολυ φλωροι ουσιαστικα για να κουμανταρουν τετοια μηχανηματα. Αυτοι οι φλωροι ομως θα δεις και μια μερα οταν ανεβουν σε ενα An Club ή σε μια Υδρογειο ή οπου αλλου, θα εχουν κοσμο και κοινο και ολα τα καλα. Μα γιατι ομως? Μα ελα ρε....Εχουν ποσους γνωστους....
Μισα σκατα στα μουτρα της μπαντας και αλλα μισα στα μουτρα των κωλοοπαδων που δεν ξερουν ποσο κακο κανουν στην σκηνη που καποιοι προσπαθουν με μοχθο να χτισουν. Εχω δει μπασταρδους και μπασταρδινες να πηγαινουν σε συναυλια και τελικα να φευγουν καπακι μετα τη μπαντα που πηγαν να δουν. Εχω δει καριολα να πηγαινει να κανει ανταποκριση για την στηριξη της μπαντας και ενω η μπαντα παιζει αυτη να χαμουρευεται με εναν αλλο καριολη που τυχαινε να εκτιμαει κι αυτος την τεχνη εκεινης της ωρας. Φυσικα αν θελουν μπορουν να γυρισουν και τσοντα. Αλλα να μην πανε για ανταποκριση τα σκουπιδια γιατι δεν ειναι αξιοι να κρινουν καν.
Η σκηνη τουτη θελει υποστηριξη και αυτια να ακουνε αυτα που παιζοντε. Κριση και οχι μαλακια στο κεφαλι. Η σκηνη εχει αρχισει να ανεβαινει και να πηγαινει και προς το εξωτερικο διαφημιζοντας τη χωρα και ολα τα συναφη. Μη τη γαμειτε με οποιο τροπο μπορειτε. Μην ειστε τοσο Ελληνες ρε πουστη. Ακολουθηστε και παρατηρειτε αυτα που σας αρεσουν και δωστε feedback στους μουσικους και σε οσους προσπαθουν γιαυτο. Πλεον στο σκληρο χωρο υπαρχει συμμετοχη απο ολη την Ελλαδα. Ενας οπαδος που ενδιαφερεται να την παει ακομα πιο μπροστα θα δειξει με τον τροπο του αυτο. Εχω δει feedback και φιλοξενια και brotherhood που λενε, απο καποια ατομα και τα ευχαριστω ειδικα.
Cheers μαγκες και συνεχιστε να ξεχωριζετε απο τα σκουπιδια!!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Με συγκινησε μπορώ να πω αυτή σου η ανάρτηση... Ευτυχώς μέσα στα σκουπίδια υπάρχουν κι άτομα που προσπαθούν και το παλεύουν όσο και όπως μπορούν με αρχίδια πιο βαριά από πολλών "φτασμένων".

Hailz bastard!!! ;P